1000 tak til vores sponsorer

Uden vores fantastiske sponsorer, så var der ingen racerløb. Vores sponsorere er Massive Motorsports vigtigste aktiv, og vi er som team meget bevidst om dette. Vi er så taknemmelige for deres loyale støtte samt tro på vi kan levere uforglemmelige oplevelser for deres gæster, og at vi kan leve op til vores egne høje forventninger på racerbanen.

Ingen sponsorer – ingen race. YDMYGT TAK!

Gode oplevelser er næsten en garanti

Garantier er svære at stille – men vi vover den påstand at alle vores gæster går hjem med en fremragende oplevelse fra alle vores events.

Bravida

Bravida arbejder med alle de funktioner, som giver bygninger og anlæg liv.
Bravida arbejder med alle de funktioner, som giver bygninger og anlæg liv. Vi er en landsdækkende teknikpartner med virksomhed inden for flere tekniske områder: El – VVS – Ventilation – Brand og Sikring – Sprinkler – Køl – Kraft – Baneteknik – Elevator Energioptimering – Teknisk ejendomsdrift – Fjernvarme

Nem Forsikring

Vi gør det let og ligetil for dig at være forsikringskunde.
Hos NEM Forsikring kan du komme til sagen med det samme. Vi vil være et stærkt og mere personligt alternativ til de store – og lange telefonkøer er ikke lige os. Med over 100 års erfaring inden for både private og erhvervskunder, er vi ikke født i går. Og med afsæt i den allernyeste teknologi, vil vi lette hverdagen for dig og andre kunder.

Excellent Wine

Lækre vine fra hele verden nøje udvalgt af vores sommelier.
Excellent Wine A/S er i dag en landsdækkende grossist med centrallager i Herning. Excellent Wine har gennem årene indgået agent- og eneretsaftaler med kendte udenlandske vinproducenter om markedsføring af deres vine i Danmark. Derfor er Excellent Wine godt rustet til fremtiden med gode og stærke agenturer. Samtidigt er vi fleksible og hurtige til at tilpasse os det aktuelle marked. Det er vor strategi at styrke og udvide vores brands for at blive en interessant samarbejdspartner for vore kunder.

IVECO Denmark

Iveco Danmark A/S markedsfører og sælger Iveco varebiler, lastbiler og relaterede serviceydelser.
I forlængelse af salg og markedsføring af vare- og lastbiler tilbyder Iveco en række serviceydelser i form af service- og reparationsaftaler, salg af brugte vare- og lastbiler samt bilfinansiering.

ID®

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear.
ID Identity er gennemtænkt og funktionelt arbejds- og profiltøj til professionelt brug.

OK Snacks

VERDENS BEDSTE FLÆSKESVÆRSPRODUKTER.
Siden virksomhedens start i 1982 har vi fokuseret på at levere verdens bedste flæskesværsprodukter. Vores høje krav til råvarer og kvalitet kendetegner også den brede vifte af snack- og specialprodukter, som virksomheden producerer og markedsfører i dag. Gennem konstant produktudvikling tilbyder vi løbende et sortiment, der imødekommer markedets krav til fornyelse og nye smagsvarianter. Vores produktion foregår fuldautomatisk med moderne overvågningsudstyr og de nyeste teknologier inden for robotstyring. Vi beskæftiger omkring 100 medarbejdere og eksporterer i dag til mere end 24 forskellige lande.

ETL Group

ETL GROUP er en facility virksomhed, der tilbyder En Total Løsning. Lige fra vinduespolering, rengøring og ejendomsservice til trappevask, måtteservice mv.
Vi ved at hver virksomhed er forskellig og derfor kan vi tilbyde enkeltløsninger eller en samlet facility service løsning, som er tilpasset dit unikke behov. Ved at outsource til os, får du en seriøs samarbejdspartner og får mulighed for at fokusere på din kerneforretning.

Wineshop.dk

Vin direkte fra producenten til dig
Vi er 100 % danskejet, og holder til i Lind udenfor Herning. Vi tilbyder udover unikke vine også spiritus, øl og et varieret sortiment af delikatesser.

Dancontainer

Containere til alle formål – både til erhverv og private.
Dancontainer er leverandør af alle typer containere til hele Danmark – lige fra 100 lagercontainere til flyttecontaineren.

TM Performance

TM Performance, partner of the road of succes
TM Performance has made racing its core business, and through the quality of its products has become a strategic technical partner for some of the world’s most important car makers and racing teams.

7K Media

7K Media er et grafisk og digitalt full service bureau som tilbyder visuelle og markedsføringsmæssige totalløsninger.
Som kunde får du mere end blot form og farve – det handler i langt større grad om, at kommunikere budskaber enkelt og troværdigt.
7K Media ApS er et grafisk full service bureau, som håndterer hele kommunikationsviften fra analyse og strategi til design, web, foto, video samt produktion og eksekvering af kampagner.

Wrap Academy

Wrap Academy Danmarks eneste uddannelsescenter for 3M Endorsed car wrap kurser.
Indpakning af biler bliver mere og mere populær – vi har hidtil kun set toppen af isbjerget. Der ligger et meget stort marked her – og derfor er det vigtigt at få uddannet kompetencer til fremtidens bilindpakninger. Sign service har i mange år gennemført foliekurser, og i foråret 2018 etableres særskilt uddannelsescenter “Wrap Academy” i helt nyt specielt indrettet bygning, på samme adresse som sign service.

AlphaPrint

Dit fullservice trykkeri
Vi er først og fremmest en moderne, ordreproducerende fremstillingsvirksomhed, Ikke bare i kraft af teknologisk kompetente medarbejdere; men også i kraft af en seriøs og ganske uformel tilgang til kunderne og de enkelte opgaver.

Contigo - Print Group A/S

Nej, vi er ikke et trykkeri.
Vores mission er helt enkel: Vi stiller vores netværk til rådighed og giver dig mulighed for at koncentrere dig om din virksomhed i stedet for at producere tryksager og print. Som førende tryksagsbrokere indenfor detailhandel i Norden, har vi opbygget en håndfast erfaring, der kan sikre jer de mest optimale løsninger tilpasset jeres behov.

MB Distribution

Transport distribution & lagerhotel
Gennem vores store netværk af vognmænd er M.B. Distribution Aps i stand til at transportere (næsten) alt, overalt i Danmark og i Europa.

Royal Unibrew

Vi producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer.
Royal Unibrew er en ledende regional drikkevarevirksomhed på en række markeder – primært i Nordeuropa, Italien samt på de internationale markeder for maltdrikke. Vi producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer, og vi har fokus på brandede produkter inden for øl, læskedrikke samt cider. Vores portefølje indeholde bl.a. Royal Beer, Ceres, Thor, Albani, Heineken, Newcastle Brown Ale, Faxe Kondi, Pepsi, Nikoline og Egekilde.

Sign Service

Underleverandør til den grafiske branche
Vi arbejder med følgende politikker:
– Hurtig levering
– Høj kvalitet
– Stor flexibilitet
– Ordholdenhed

Møllers Gastronomi

Vi går aldrig på kompromis!
Møllers Gastronomi er din nye frokostordning; et spændende og velsmagende måltid som aldrig skuffer. Vi tilbyder klassiske opskrifter i nye fortolkninger og søger altid nye gastronomiske grænser, imens kvalitet, sundhed og dyrevelfærd selvfølgelig er i højsædet. Møllers Gastronomi er til dig der vil holde en fest som er lidt ud over det sædvanlige. Vores høje kvalitet og innovative menuer garanterer, at din konfirmation, fødselsdag eller bryllup aldrig vil blive glemt. Møllers Gastronomi er mad i høj kvalitet til enhver begivenhed. Om det skal være den uforglemmelige bryllupsmenu eller en varieret, sund og ansvarsbevist frokostordning, står vi klar med den løsning der passer dig bedst.

Jysk Alarm & Sikring

Godkendt låsesmed og alarminstallatør.
Vi er beliggende i Hadsten og har et stort udvalg af tyverisikring, både mekanisk og elektrisk. Vi leverer sikringsprodukter til private, virksomheder og kommuner. Foruden tyverisikring, fører vi et stort udvalg af kvalitets dørgreb og besætninger til indvendige og udvendige døre.

Facom

Facom – Professionelt håndværktøj i højeste kvalitet...
Igennem 100 år har Facom leveret innovative håndværktøjsløsninger til auto og industri. Med mere end 12.000 produkter er der næsten altid et produkt der løser din specifikke opgave. Desuden er Facom Europas største håndværktøjsproducent. Over 60% af produkterne produceres i Europa. Facom markedsføres bl.a. af Danmarks største autogrossist FTZ. Det klare motto er: ”For those who build the world” Facom – Excellence, Innovation og kvalitet.

J.A.S Motorsport

JAS is official partner of Honda since 1998.
J.A.S. has developed into an engineering and manufacturing company, striving to give our customers the best experience in racing and rallying.

3M

Science – Applied to Life
Folie til bilindpakning og -beskyttelse.

Horten Advokater

Et af Danmarks førende advokatfirmaer.
Horten er specialister inden for sektorer, der er intensivt regulerede, eller hvor teknologisk udvikling og nytænkning er bærende – såsom energi og forsyning, Life Science og Health Care, it, teknologi og medier samt den offentlige sektor.

Audito

Udlejning og salg af videovægge, touchskærme, projektorer og meget mere. Vores firma har over 25 års erfaring inden for faget. Vi er et fast team af kompetente medarbejdere, som tænker innovativt og arbejder med en positiv energi.

PayBack Lubricants

Hos PayBack Lubricants Danmark beskæftiger vi os med salg af high performance motorolier, gearolier, additiver, industriellesmøremidler og kemi for maksimal ydelse, holdbarhed, brugervenlighed og forbedret økonomi.

Arne Elkjær A/S

Arne Elkjær vil være den eneste ingeniørvirksomhed i Danmark, hvor kunderne kommer fordi de har lyst, og ikke fordi de skal. Arne Elkjær vil være den bedste arbejdsplads, hvor der er 100 % harmoni mellem arbejdsliv og privatliv.