OM OS

Vores baggrund er motorsport, men vi har altid lavet events ...

Massive Motorsport er en del af Kiloo – medudviklerne af verdens mest downloadede spil-app, Subway Surfers. I ejerkredsen er også de passionerede mennesker bag High On Cars.

Sammen er vi stærke på SoMe, events, motorsportsrejser, jagt og fiskeri. Derudover har vi skabt et kæmpe community gennem et af Danmarks mest sete bilprogrammer; High On Cars.

Vi har arrangeret de største events på de Danske racerbaner siden 2015 og har hvert år flere en 5000 mennesker igennem på racerbanerne. Alle events er planlagt til mindste detalje med lækker mad og fremragende vine. Vi underholder alle gæster og har store overraskelser med til alle mand. Om du er til hotdogs, flæskesvær, det lækreste grillede kød – så har vi løsningen til at tilfredsstille dine gæster.

Massive Motorsport Event arrangerer jagt for den kræsne jæger, vi lader dig blive racerkører for en dag på Jyllandsringen, vi rejser til Le Mans sammen med vores sponsorer, sørger for at konkurrence genet bliver tirret i vores racing-simulator i Tilst, vi arrangerer DM i indendørs Go Kart for håndværkere og meget meget mere. Kort sagt, vi sørger for en sublim event der skaber værdi for vores kunder.