Vildmarksgourmet

i samarbejde med René Mammen Restaurant Substans og High on Cars

Super oplevelser i det fri og luksus i vildmarken

Intet slår oplevelser i frisk luft, når mennesker skal rystes sammen. Massive Motorsport råder over 450 hektar blandet skov, marker, mose, samt søer og vandhuller. Herligheden hedder Hulbæk Møllegård og ligger i nærheden af Karup i Midtjylland. Vi tilpasser varighed og omfang efter jeres ønsker.

Skøn natur

Rå luksus er vel den mest passende betegnelse, når du og dine medarbejdere eller venner tager på tur ved Karup Å sammen med High on Cars.

Scenen er sat ved Hulbæk Møllegaard – centralt i Jylland, men alligevel langt fra hverdagens trummerum. Herude kan I være i fuldstændig fred og ro fra omverdenen. Tænke store tanker om fremtiden eller bare nyde nuet. Naturen opleves behageligt fra de firehjulstrukne UTV’er, som bringer jer gennem skov og eng til frokosten ved Kajs hytte, der er en isoleret perle med nedsænket vildmarksbad.

Ønsker I at holde møde eller dyste i øksekast og bueskydning – vi har plads til det hele. Aftensmaden tilberedes og serveres ved bålhytten med René Mammen som vært. Intet slår en aften
ved bålet med lækker mad. Naturligvis er det en tre-retters med gode vine. Når natten falder på er det tid til overnatning i shelter – med indlagt strøm. Efter morgenmad og kaffe er det tid til at sige farvel – eller på gensyn på Hulbæk Møllegård.

Pris: 5.000 kr. ex. moms pr. mand ved otte personer. Plus drikkevarer til aftenen.

Om René Mammen

René Mammen er udlært kok og tjener med en fortid på københavnske top restauranter, han er samtidig manden bag Århusianske Substans som han startede med sin hustru Louise Mammen i 2005.

Substans har modtaget mange priser og flotte anmeldelser gennem årene og fik tildelt en Michelin stjerne i 2015. Restauranten ligger i dag på Aarhus Ø på 11. sal i Pakhusene med udsigt over skov og vand. René er fra Aarhus og har en stor kærlighed til mad og vin, særligt lokale råvarer af høj kvalitet.

Passionen tager han med sig til Hulbæk Møllegård, hvor den gode mad smelter sammen med naturen.

PROGRAM

DAG 1

  • Ankomst om formiddagen
  • Kørsel på UTV
  • Frokost ved “Kajs Hytte”
  • Bueskydning, øksekast, møde – I bestemmer
  • Aftensmad og hygge i bålhytten
  • Overnatning i luksusshelters

DAG 2

  • Morgenmad ved bålet
  • På gensyn