Racing Simulator i Aarhus

Afspil video

... Massive Motorsport

Fede rammer

Massive Motorsport har de bedste rammer til en hyggelig og sjov af med vennerne, kollegerne eller bestyrelsesmedlemmerne.

Aarhus

Besøg vores hovedkvarter i Aarhus og se vores samling af Aston Martin, Mercedes og Porsche, kør simulator og få lækker mad og drikke.

Hold dine møder i vores lokaler – det er med garanti noget du og dine kunder ikke tidligere har oplevet. Vi lader jer alene til møder og kommer gerne og fortæller om vores, anderledes forretning, anekdoter fra vores mange år på racerbanerne og en lækker forplejning.

Vi har alt i præsentationsværktøjer.

Kør om kap

På vores spillestationer kan I dyste mod hinanden i Porsche GT3 eller I kan få ømme pegefingre på slotcar racerbanen.

Dagens højdepunkt er konkurrencen på vores berømte simulator, hvor du sidder i cockpittet på en Aston Martin racerbil og har udsigt til en fem meter lang skærm, der buer rundt om bilen. Det er en oplevelse ingen glemmer.

Arrangementet varer fire timer og koster 20.750 kr. for maksimalt 25 personer. Ønsker I at tilmelde flere end 25 personer, koster dette 550 kr. pr. person. Har i yderligere spørgsmål eller personlige ønsker, er i velkomne til at kontakte Mads Melin på 2785 0041 eller via mads@massivemotorsport.com